Bitcoin

Bitcoin träffar en ny all-time high på 3 börser, 100% av BTC-innehavarna i vinst

Bitcoin har brutit mot ATH på Binance, Bitstamp och Kraken medan han slog $ 20 000 på CME – samma dag gjorde USD färska 2020-lägsta nivåer.

Ja, äntligen gjorde vi det. Bitcoin nådde en rekordhög nivå idag på några börser

När förra veckan marknaden förväntade sig nya toppar, föll den digitala tillgången till $ 16,300, och den här veckan, när en annan tillbakadragning har förväntats, slog Bitcoin en ny rekordhög nivå .

Bitcoin har inte brutit mot 20 000 $ ännu på spotbörser, men på flera börser har en ny topp satts.

Tre kryptovalutautbyten spelade in en ny ATH idag som involverar Binance , Bitstamp och Kraken genom att bryta över 19 798 $, 19 666 $ respektive 19 660 $.

Vi har ännu inte gjort en ny höjdpunkt på Coinbase , Bitfinex , Gemini och BitMEX .

Medan BTC inte har nått de söta $ 20 000 ännu, slår vi det på Bakkt och CME: s terminsmarknad.

I det omedelbara doppet efter pumpen till nya toppar, som för närvarande har BTC som handlar runt $ 19 150, såg Kraken faktiskt Bitcoin så lågt som $ 16 600, till skillnad från andra börser där BTC bara gick runt $ 19 000-nivå.

Med dessa vinster är för närvarande 100% av Bitcoins cirkulerande tillgång i vinst

”När det gäller handel, om alla vill ha något, gör det aldrig. Vid 19K, alla förväntade sig „ett tryck till“ till 20K, vi dumpade 3K istället. Vid 16K förväntade alla sig en „deadcat-studs“ till 18K och sedan 14K, så vi klämde kort till 20K istället „, konstaterade Charles Edwards, grundare av Capriole Investments. „Marknaden är en positionsvägningsmaskin.“

Upp 42,75% i november har Bitcoins årliga resultat ökat till 176%. Nu är det att se hur högt vi stänger den här månaden. Handlare och ekonom Alex Kruger kommenterade ,

„Så här ser“ institutioner ut „. Det är dock inte bara institutioner. Det är alla. Institutioner, individer med hög nettovärde, detaljhandel och till och med vissa företag. Alla på samma gång.“

Idag har Janet Yellen också bekräftats som den första kvinnan för finansministerns roll.

En annan intressant utveckling har sett med USD. Samtidigt är Bitcoin redo att påbörja prisupptäckt, den amerikanska dollarn gjorde nya 2020- lägsta nivåer och har sjunkit till sin lägsta nivå sedan april 2018.

Men Bitcoin har precis börjat, och det har en lång väg att gå.