Bitcoin

Enjin sikrer $ 18,9 millioner finansiering for Polkadot-baserte NFT-blockchain

Midt i den ekspanderende ikke-fungible token-metaversen, er Enjin satt til å debutere den aller første NFT-blockchain bygget på Polkadot.

Crypto-utvekslingsplattform Crypto.com har angivelig ledet en privat finansieringsrunde på 18,9 millioner dollar for Enjins nye NFT blockchain-plattform.

Enjin kunngjorde nyheten onsdag med DFG Group, BlockTower og Arrington XRP Capital blant andre investorer i det private salget

Kalt Efinity, er plattformen en NFT-blokkjede bygget på Immediate Edge som angivelig vil gi større skalerbarhet for deltakere i det utvidende NFT-rommet.

Detaljert de tekniske spesifikasjonene til den nye NFT-blockchain, kunngjorde kunngjøringen at Efinity vil ha en innledende kapasitet for behandling av transaksjoner hvert sjette sekund. Prosjektgruppen planlegger å bruke konsensusbevis for å oppnå skalerbarhet til en verdi av 1000 transaksjoner per sekund.

Bortsett fra skalerbarhet, vil Enjin også se på å konstruere interoperabilitet på tvers av kjeder i NFT-rommet som en del av arbeidet med å skape en ekte NFT-metavers.

Dermed jobber Enjin med en ny tokenstandard kalt “Paratoken” spioneringen for å levere tverrkjedefunksjonalitet for NFT-er. Med Paratokens vil markedsdeltakere være i stand til å bygge bro over digitale samleobjekter fra andre blokkjeder til Efinity-økosystemet.

I følge Enjin, skyver Paratokens konvolutten til ERC-1155-tokenstandarden som ble opprettet av selskapet tilbake i 2018. I en kommentar til viktigheten av cross-blockchain-funksjonalitet for NFT-er uttalte Enjin medstifter og teknologisjef Witek Radomski:

“Digitale eiendeler bør eksistere i en metavers av blokkjeder. Å åpne likviditet over flere blokkjeder og brukstilfeller vil koble et bredt økosystem av skapere, kjøpere og selgere

Efinity-blockchain vil også ha sitt eget opprinnelige token kalt Efinity Token (EFI). Enjin Coin (ENJ) -innehavere kan stake ENJ for å tjene EFI som fungerer som drivstoff til behandling av transaksjoner i det nye NFT-nettverket. EFI vil også tjene som styringstegn for Efinity-samfunnet.

Enjin Coin har hatt enorme prisavkastninger i 2021 på grunn av den økende interessen for NFT-er. ENJ-token samlet seg mer enn åtte ganger i mars og har økt mer enn 1700% fra år til dato.