Kryptowährung

Forudsigelse af Bitcoin-pris: BTC bevæger sig mod $ 20800-modstand, analytiker

Forudsigelse af Bitcoin-pris forventer stabilitet i det nuværende interval.
20.000 brud er mulig med markedsstøtte.
Mønster antyder, at periodens volatilitet er forbi.
Bitcoin-prisforudsigelsen fra Atlas Trades viser, at BTC-prisen vil bevæge sig mod $ 20800-mærket, hvis mønten bryder over trekantsmønsteret. Kryptovalutaen observerede et bearish træk den 8. december og faldt mod $ 18700-niveauet.

1-dages Bitcoin-prisanalyse

Relaterede indlæg
Bitcoin-investering til alle løb
Tilstrømningen af ​​Bitcoin-produkter øges som Golds tilbagegang
MicroStrategy hæver sin Bitcoin-reserve med $ 400 mio. Værdipapirudbud
Forudsigelse af Bitcoin-pris: i konstant forfølgelse af $ 20.000

Bitcoin-prisdiagram 1-8. December
Forudsigelsesdiagram for Bitcoin efter Trading View
BTC-prisen blev observeret på $ 18844,96-mærket i skrivende stund på Bitstamp. Kryptovalutas prisbane faldt brat mod $ 18700-mærket lige før middag den 8. december. Det højeste prisniveau opnået med kryptokurrency den 8. december var $ 19301,75, mens den laveste pris, der blev ramt af kryptokurrency efter det nedadgående træk, var $ 18619,06. I øjeblikket hviler kryptokurrency over $ 18700-mærket.

Forudsigelse af Bitcoin-pris: Breakout og opadgående bevægelse til $ 20800 foran?
Kryptovalutaen har handlet i et trekantmønster fra begyndelsen af ​​december. Analytikeren Atlas Trades mener, at prisen vil hoppe ud af bunden af ​​trekantsmønsteret og derefter stige til toppen af ​​handelsopsætningen, det er her $ 20800-modstanden er markeret.

Bitcoin-prisdiagram 2. – 8. december
Bitcoin-prisforudsigelsesdiagram af Atlas Trades
Kryptovalutaen har været under en stigende bevægelse i løbet af de sidste par uger, og prisen ramte endda sit højeste niveau lige i starten af ​​december. Prisvolatiliteten er faldet meget siden prisen kom ind i trekantsmønsteret, og Bitcoin Revolution er steget over bunden af ​​trekanten. Prisen vil til sidst teste den øvre grænse og derefter bryde over trekanten for at teste toppen af ​​handelsopsætningen. Den flade modstand ligger på $ 20800, mens supportniveauet er bekræftet til $ 18200.

Hvad er det næste for BTCUSD-parret?

Kryptokongen handler inde i en kanal i henhold til nedenstående diagram, og prisen forventes snart at bryde opad.

Bitcoin-prisdiagram 3. – 8. december
Bitcoin-prisforudsigelsesdiagram af Margin Buu
Per analytikeren akkumuleres kryptokurrency i øjeblikket, før den kan se nogen større bevægelser mod opadrettede. Altcoin-markedet oplevede et fald den 8. december, mens BTC handler langt over $ 18500. Den nærmeste modstand ligger over $ 20000, og hvis kryptokurrency bevæger sig over denne kanallignende handel, vil prisen springe over tyve-grand-mærket og opnå en anden heltidshøjde.

Hvad kan man forvente af Bitcoin?
Diagrammet nedenfor viser et andet trekantmønster, der dannes på BTCUSD-parets 4 timers tidsramme. Analytikeren Mahtab mener, at der er to stier, som kryptokurrency-kongen kunne følge herfra.

Bitcoin-prisdiagram 4. – 8. december
Bitcoin-forudsigelsesdiagram af Mahtab Sh
Den øverste modstand blev markeret til $ 20400, mens støtten blev markeret til $ 17400. En opadgående breakout fra trekantsmønsteret skal gøre det muligt for tyrerne at strømme ind, og prisen hopper til toppen af ​​handelsopsætningen. Dette er et af de to scenarier, som Bitcoin kan tage. Det andet scenarie viser, at kryptovalutaen bryder under trekanten og derefter falder mod $ 18000 efter en kort tilbageførsel med et eventuelt fald mod bunden af ​​handelen. Denne pris vil bekræfte support på $ 17400, hvis den bliver bearish og bryder nedad.