Ryde Car-Pooling-app i Singapore legger til Bitcoin Payment Support via en integrert lommebok

Singapore bånd med USA for mest mulig kryptobørs.

Ryde, en populær bilpoolstjeneste i Singapore, har blitt den første bruken av sitt slag som tilbyr betalingsstøtte for bitcoin

I sin kunngjøring onsdag, hevdet Ryde-brukere ville være i stand til å sette inn eller fylle opp til $ 899 i den Singaporiske dollaren, som ville konvertere til det innfødte Rydecoin uten noen konverterings- eller transaksjonskostnader. Selskapet hevdet også at det er den eneste appen som lar kunder betale i Bitcoin fra den innfødte e-lommeboken.

Terence Zou, administrerende direktør i Ryde, hevdet at å legge til betalingsstøtte for Bitcoin Era var en etterlengtet prosess og bare et spørsmål om tid før det ble lagt til. Han nevnte også at de hadde sett et betydelig løft i transaksjonsvolumet, noe som var en av de kritiske årsakene bak å legge til Bitcoin-betalingsstøtte. Han forklarte:

„Jeg har sett utviklingen i dette spesielle rommet, og jeg er stadig mer oppriktig om utsiktene til cryptocurrency og bruken av det.“

Ryde kan være den første bil-polling-tjenesten som legger til et Bitcoin-betalingsanlegg fra e-lommeboka. Men det Fold App var den første bilen-pooling tjeneste for å innføre Bitcoin som en mikro via lyn nettverk. Det tillot brukere å betale for turer i Bitcoin gjennom en integrasjon. Ryde derimot muliggjør bitcoin-betalinger fra den innfødte lommeboken til appen.

COVID-19 spilte en viktig rolle i å rulle ut Bitcoin-betalinger med Ryde

Ryde begynte å jobbe med en Bitcoin-betalingsintegrasjon til sin opprinnelige lommebok-app tilbake i 2019 da nesten 60% av den singaporiske befolkningen fortsatt var avhengig av kontanttransaksjoner.

Men utbruddet av COVID-19 hjalp bil-pooling tjeneste akselerere sin Bitcoin betaling integrasjon som folk begynte å unngå kontanttransaksjoner i frykt for å pådra viruset som resulterer i høy etterspørsel etter cashless transaksjoner.

Ryde grep muligheten og fremskyndet utviklingen. Og den avgjørelsen ser ut til å ha betalt seg da firmaet kunngjorde betalingsintegrasjonen for bitcoin onsdag.

Singaporean regjering prøver hardt for å lokke kryptofirmaer til landet

Singapore, regnet blant de mest kryptovennlige nasjonene, noe som fremgår av det faktum at det er bundet med USA for tredjeplass for det høyeste antallet kryptobørs, i henhold til en fersk rapport utgitt av Crystal Analytics.

Zou nevnte imidlertid at singaporeere har tilgang til bitcoin men gjennom begrensede utvekslinger og minibanker, og det er fremdeles ikke allment akseptert av kjøpmenn over hele landet.

Regjeringen prøver å endre det gjennom bedre forskrifter, den endret nylig sin betalingstjenestelov 2019 , der den tillot prominente børser som Coinbase å operere i landet i en spesifikk periode. Endringene trådte i kraft fra januar i år.